ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Ειδική υπηρεσία παροχής διατροφικής υποστήριξης, όπου με απλά βήματα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες διατροφής που παρέχει το ιατρείο μας με απλά βήματα, μέσω του υπολογιστή σας.

Η συνεχής και εξειδικευμένη αυτή παρακολούθηση αποτελεί μία μέθοδος δημιουργίας εξατομικευμένου διατροφικού προγράμματος με στόχο την απώλεια βάρους αφενός αλλά και ειδικών προγραμμάτων αφετέρου για ασθένειες που χρειάζονται ειδικό προφίλ χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!

Εάν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης, εάν υπάρχει δυσκολία στη μετακίνηση ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, υπάρχει η δυνατότητα για συστηματική διαιτολογική παρακολούθηση εξ’ αποστάσεως.Τα ραντεβού γίνονται διαδικτυακά μέσω Skype ή Viber με τη χρήση της βιντεοκλήσης ή τηλεφωνικά.Με αυτόν τον τρόπο η επικοινωνία μας είναι άμεση και είναι αντίστοιχη της προσωπικής επαφής του ραντεβού στο γραφείο.

Αρχικά θα σας αποστείλουμε μέσω e-mail ή fax ένα ερωτηματολόγιο το οποίο και θα επιστρέψετε συμπληρωμένο. Επιβάλλεται η αποστολή πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων. Αφού αξιολογηθούν και αναλυθούν όλοι οι παράγοντες ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΟΛΟΓΟ, το επόμενο βήμα είναι η σύνταξη ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής το οποίο θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες.

Τα ραντεβού γίνονται κατόπιν συνεννόησης για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, ενώ η αποστολή των διαιτολογίων και ότι άλλο χρειάζεται γίνεται μέσω email ή fax.Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικτυακής παρακολούθησης, το κόστος και τον τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310443672.

Όλες οι συνεδρίες (εκτός των λιπομετρήσεων) πραγματοποιούνται κανονικά μέσω διαδικτύου ή/και τηλεφωνικά. Απαιτείται τουλάχιστον μια φορά εξέταση στο ιατρείο καθώς και λιπομέτρηση και θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και όποτε σας βολεύει.Το βάρος σας το ελέγχετε εσείς, εβδομαδιαίως, σε δική σας ζυγαριά και είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνείτε με την διαιτολόγο ή με την ιατρό.

Δείτε όλα τα απαιτούμενα βήματα παρακάτω

ΒΗΜΑ 1Ο : ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς, θα σας σταλεί ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις που αφορούν το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

********Οι πληροφορίες είναι απόρρητες.*********

 ΒΗΜΑ 2ο : ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.

Το μηνιαίο εξατομικευμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαία διαφορετικά διαιτολόγια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αποστέλλονται μεμονωμένα διαιτολόγια, 1 κάθε δεύτερη εβδομάδα. Μπορείτε να εξοφλείτε το κόστος μέσω τραπέζης, ενώ αμέσως μετά την εξόφληση θα σας αποστέλλεται η απόδειξη μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου. Το κόστος του κάθε μήνα ή του κάθε μεμονωμένου διαιτολογίου προκαταβάλλεται και δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για την συνέχιση του προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες μέσω email ή τηλεφώνου για διευθέτηση των ραντεβού μας μέσω skype, τα οποία θα έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

ΒΗΜΑ 3Ο : ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.

ΒΗΜΑ 4Ο : ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ο χρήστης που επιθυμεί να συμμετέχει σ’ αυτήν την   υπηρεσία του ιατρείου για παροχή διατροφής μέσω διαδικτύου, πρέπει να παρέχει αληθείς, ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που ζητούνται από την ιατρό και διαιτολόγο. Επίσης ο χρήστης πρέπει να ενημερώνει για κάθε πρόβλημα υγείας που ήδη αντιμετωπίζει –όπως επίσης να ενημερώνει επακριβώς για οποιαδήποτε μεταβολή της υγείας του κατά τη διάρκεια της περιόδου που ακολουθεί το διατροφικό πρόγραμμα.

Απορίες / Σχόλια
Θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία μέσω email mariabougoulia@hotmail.com

 

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η σύγχρονη τεχνολογία μας εξυπηρετεί στο να μπορούμε να βοηθούμε ασθενείς χωρίς τη φυσική παρουσία τους.Οι ασθενείς που επιθυμούν να λαμβάνουν Ιατρικές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως, μπορούν να το πραγματοποιήσουν, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πριν την πρώτη συνεδρία

α) Σας αποστέλλουμε φόρμα αναλυτικού Ιατρικού Ιστορικού προς συμπλήρωση.

β) Εάν υπάρχουν εξετάσεις που έχετε  κάνει σε πρόσφατο χρόνο (τριών μηνών), όπως βιοψίες (ιστολογικές), απεικονιστικοί έλεγχοι ή λοιπές συγκεκριμένες αιματολογικές μας τις αποστέλλετε.

Ιατρική Συνεδρία

  • - Πραγματοποιείται μέσω τηλεφώνου ή Skype ή VIBER (μέσω της οθόνης υπολογιστή). Κατά τη δεύτερη αυτή Συνεδρία, ο Ιατρός θα σας αναλύσει την κατάσταση της Υγείας σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σύμφωνα με όλες τις εξετάσεις που έχετε αποστείλει.
  • - Αν απαιτείται κλινική εκτίμηση η ασθενής θα πρέπει να προσέλθει τουλάχιστον μία φορά στο Ιατρείο
  •         α)Θα καθορισθεί και η συχνότητα των συνεδριών ανάλογα με το πρόβλημα
  •         β)Επίσης θα καθοριστεί, η Θεραπευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσετε, για την επίλυση του προβλήματος σας.
  •         γ)Αποστολή των οδηγιών για την όποια Θεραπευτική σας αγωγή μέσω e-mail.
  •        δ)Έναρξη της θεραπευτικής σας αγωγής.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2310443672 για αναλυτικές οδηγίες

Η πλειοψηφία των νέων ασθενών που λαμβάνουν Ιατρικές Υπηρεσίες, εξ αποστάσεως αφορά άτομα τα οποία τους ενδιαφέρει να χειριστούν διάφορες νοσηρές καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν, με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Δηλαδή όσο δυνατόν λιγότερες θεραπείες  χημικών σκευασμάτων ή επεμβατικές, χειρουργικές πρακτικές. Ο ασθενής που έρχεται για πρώτη φορά θα πρέπει να γνωρίζει ότι το πρώτο ραντεβού είναι διάρκειας έως και 11/2 ώρες.Κάθε νέος ασθενής πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του.Το κόστος της υπηρεσίας ορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα και την συχνότητα συνεδριών κατόπιν συνεννόησης.