ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 1 ΚΑΙ 2

Στο ιατρείο μας παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες ενδοκρινολογίας μέσα από 30ετη  πείρα της ιατρού τόσο σε νοσοκομειακό  όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο, σε ασθενείς που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενδοκρινολογικών νοσημάτων και όχι μόνο.

Υπηρεσίες που παρέχονται στο ενδοκρινολογικό μας ιατρείο για τον Σακχαρώδη διαβήτη τυπου 1 και  Σακχαρώδη διαβήτη τυπου 2

Σε κάθε ασθενή γίνεται λήψη πλήρους οικογενειακού και ιατρικού  ιστορικού και πλήρης κλινική εξέταση.Μέτρηση σακχάρου και όλων των κλινικών παραμέτρων.

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Παρακολούθηση πορείας σακχάρου εβδομαδιαίως τηλεφωνικώς εφόσον χρειαζεται.

Απεικονιστικός έλεγχος εάν και εφόσον χρειάζεται.

σύνθεση σώματος (ΒΙΑ), Με την τεχνική αυτή έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε: 

Σύσταση σώματος σε μυϊκό, λιπώδη ιστό, άλιπο μάζα και νερό
Βασικό μεταβολισμό
Λειτουργία κυττάρων (δείκτης υγείας)
Κατακράτηση υγρών & αφυδάτωση
Θρέψη σε κυτταρικό επίπεδο…Ώστε να δοθεί εξατομικευμένη διατροφή και οδηγίες για την κατάλληλη ποσότητα υγρών και θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός σας. 

Τεστ ROSA: µέτρηση µονοξειδίου του αζώτου) 

Μία µέθοδος αναίµακτη που αποτελεί πρώιµο δείκτη ανίχνευσης στεφανιαίας νόσου .Το µονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) παίζει σηµαντικό ρόλο σε πολλές βιολογικές διαδικασίες και δρα ως ένα σηµαντικό αγγειοδιασταλτικό και νευροδιαβιβαστικό (σηµατοδοτικό) µόριο σε όλους τους οργανισµούς.Η εξέταση ROSA προσδιορίζει τα επίπεδα του ΝΟ στη σίελο. Έχει ιδιαίτερη σηµασία στην παρακολούθηση και αντιµετώπιση καρδιαγγειακών νοσηµάτων, σακχαρώδους διαβήτη.Κατάλληλη συμβουλευτική (HEALTH COATCHING) για το πρόβλημα καθώς και εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα ανάλογα με τον τύπο του διαβήτη.

Με την κλινική εξατομικευμένη διατροφή -ορθομοριακή διατροφή επιδιώκουμε στην αξιοποίηση των επιστημονικών γνώσεων σχετικά με τη φυσιολογία και την παθοφυσιολογία της ανθρώπινης διατροφής με σκοπό την πρόληψη, τη θεραπεία και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εκάστοτε νόσου.Η διατροφή μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση του διαβήτη και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία διαφόρων επιπλοκών του διαβήτη.Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ραντεβού στο 2310443672 ή στείλτε email στο mariabougoulia@hotmail.com