ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ(ΤΕΣΤ ΜΑΛΛΙΩΝ)-ΡΝΕΙ

Στο ιατρείο μας παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες ενδοκρινολογίας μέσα από 30ετη  πείρα της ιατρού τόσο σε νοσοκομειακό  όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο, σε ασθενείς που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενδοκρινολογικών νοσημάτων και όχι μόνο

Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στο ενδοκρινολογικό μας ιατρείο;

 • Σε κάθε ασθενή γίνεται λήψη πλήρους οικογενειακού και ιατρικού ιστορικού και πλήρης κλινική εξέταση
 • Ανάλογα με το περιστατικό γίνεται η κατάλληλη διερεύνηση τόσο σε ορμονικό όσο και σε βιοχημικό επίπεδο. Απεικονιστικός έλεγχος εάν και εφόσον χρειάζεται.
 • σύνθεση σώματος (ΒΙΑ), Με την τεχνική αυτή έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε:
 • Σύσταση σώματος σε μυϊκό, λιπώδη ιστό, άλιπο μάζα και νερό 
 • Βασικό μεταβολισμό 
 • Λειτουργία κυττάρων (δείκτης υγείας) 
 • Κατακράτηση υγρών & αφυδάτωση
 • Θρέψη σε κυτταρικό επίπεδο…Ώστε να δοθεί εξατομικευμένη διατροφή και οδηγίες για την κατάλληλη ποσότητα υγρών και θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός σας για σωστή ανάπτυξη, θρέψη και μακροζωία.
 • Η χαρτογράφηση του επιγενετικού δυναμικού  έχει τη δυνατότητα να μας απαλλάξει από τους γενετικούς μας περιορισμούς και να σας ανοίξει νέες δυνατότητες ευεξίας.
  Με την πρόοδο της κβαντικής βιολογίας, οι επιγενετικοί μηχανισμοί αρχίζουν να αποκωδικοποιούνται και μας βοηθούν στην κατανόηση διαδικασιών, όπως της ανάπτυξης του οργανισμού, των ασθενειών ακόμη και του καρκίνου!

  Τα μαλλιά είναι ένας καταπληκτικός σχεδόν άφθαρτος, βιο-δείκτης που μεταφέρει πολλές προσωπικές πληροφορίες σε ένα κβαντικό επιγενετικό επίπεδο. 
 • ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΡΙΧΕΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΑΙ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 800 ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.
 • Έτσι λοιπόν η υγεία μας εξαρτάται από το σύνολο παραγόντων όπως: από το τι  τρώμε, αλλά και το πώς και πότε τρώμε, από το τι πίνουμε, τι είδους νερό πίνουμε, από την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε, από αυτά που σκεπτόμαστε.  Μια αρνητική σκέψη μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που ενεργούμε...Η θεραπευτική παρέμβαση εξατομικεύεται για κάθε ασθενή μας ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ανάλογα με τα αποτελέσματα των απεικονιστικών, βιοχημικών και ιστολογικών εξετάσεων.Η θεραπευτική μας στρατηγική έχει κάθε φορά σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς  και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ενός προβλήματος με τον καλύτερο τεκμηριωμένο επιστημονικά δυνατό τρόπο.

Με την κλινική εξατομικευμένη διατροφή -ορθομοριακή διατροφή επιδιώκουμε στην αξιοποίηση των επιστημονικών γνώσεων σχετικά με τη φυσιολογία και την παθοφυσιολογία της ανθρώπινης διατροφής με σκοπό την πρόληψη, τη θεραπεία και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εκάστοτε νόσου.Η διατροφή μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της υγείας και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ραντεβού στο 2310443672 ή στείλτε email στο mariabougoulia@hotmail.com

Η υγεία ενός ανθρώπου είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης τεσσάρων παραγόντων: των γενετικών προδιαθέσεων του οργανισμού του (γονίδια), του τρόπου ζωής του (εργασία, διατροφή, κίνηση, προσλήψεις τοξικών υλικών κ.λπ.), της ψυχονοητικής του πραγματικότητας και των συναισθηματικών μηχανισμών αντίδρασής του στα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα και της ηλικίας του. Αυτοί οι παράγοντες Επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο-Ανοσολογικού συστήματος του ανθρώπου (γνωστού ως P.N.E.I.), με συνέπεια αυτός να νοσήσει.

Πως εκφράζεται η αποδιοργάνωση του  P.N.E.I.; 

Με τη «βοήθεια» παθογόνων παραγόντων όπως είναι:

 • οι τοξίνες (τροφικές, βαριά μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές τοξίνες, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές τοξίνες)
 • η μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει 
 • η διαταραχή στον τρόπο σκέψης και λανθασμένη διαχείριση συναισθημάτων
 • η «κακή» διατροφή

Αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με τα  γονίδια ενός ανθρώπου και την ηλικία του, δημιουργούν μία μοναδική σε κάθε άνθρωπο συνάρτηση, που οδηγεί στην ασθένεια. Η θεραπευτική μέθοδος έγκειται στην ανακάλυψη της μοναδικής αυτής συνάρτησης και των παραγόντων που την αποτελούν. 

Η θεραπεία θα πρέπει να βασιστεί σε πέντε βασικές θεμελιώδεις αρχές:

- στη διάγνωση
- στην αποτοξίνωση (απομάκρυνση των τοξινών)
- στην εξισορρόπηση του P.N.E.I. (Ψυχο – Νευρο – Ενδοκρινο – Ανοσολογικό σύστημα)
- στην αλλαγή του τρόπου ζωής-life style
- εξατομικευμένα  συμπληρώματα.

Η εξισορρόπηση του P.N.E.I. (Ψυχο – Νευρο – Ενδοκρινο – Ανοσολογικό σύστημα) περιλαμβάνει: 

 • την εξουδετέρωση των νοσογόνων αιτιών
 • τη ρύθμιση της νευροενδοκρινικής ισορροπίας
 • την αποκατάσταση της αποτελεσματικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ραντεβού στο 2310443672 ή στείλτε email στο mariabougoulia@hotmail.com