Επιγενετική και διατροφή

Τα μαλλιά είναι γνωστά ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς βιοδείκτες στη φύση. Αυτό συμβαίνει επειδή μοιράζονται την ίδια εμβρυολογική προέλευση με τον εγκέφαλο. Τα μαλλιά αποτελούν μέρος του δερματικού συστήματος μαζί με την επιδερμίδα, τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα δόντια. Η εμβρυολογική προέλευση του δερματικού συστήματος που αντιπροσωπεύεται από το δέρμα και τα μαλλιά και του νευρικού συστήματος που αντιπροσωπεύεται από τον εγκέφαλο προέρχονται από το ίδιο βλαστικό φύλλο που ονομάζεται εξώδερμα.Τα μαλλιά είναι γνωστά ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς βιοδείκτες στη φύση.

Αυτό συμβαίνει επειδή μοιράζονται την ίδια εμβρυολογική προέλευση με τον εγκέφαλο. Τα μαλλιά αποτελούν μέρος του δερματικού συστήματος μαζί με την επιδερμίδα, τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα δόντια. Η εμβρυολογική προέλευση του δερματικού συστήματος που αντιπροσωπεύεται από το δέρμα και τα μαλλιά και του νευρικού συστήματος που αντιπροσωπεύεται από τον εγκέφαλο προέρχονται από το ίδιο βλαστικό φύλλο που ονομάζεται εξώδερμα.
Τα μαλλιά, το δέρμα και ο εγκέφαλος, όντας εξωδερμικής προέλευσης, θεωρούνται αισθητήρια όργανα και, ως εκ τούτου, είναι σε θέση να συλλέγουν περιβαλλοντικά σήματα σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων που επιτρέπουν τη λήψη βιολογικών αποκρίσεων στο ανθρώπινο σώμα.

Τα μαλλιά περιέχουν μια σειρά από συχνότητες που έχουν συσσωρεύσει επιγενετικές πληροφορίες σχετικά με τις ομοιοδυναμικές διεργασίες που συμβαίνουν καθημερινά. Τέτοιες μοναδικές πληροφορίες διεγείρονται από το εσωτερικό μικρο-περιβάλλον ως απόκριση στην επιγενετική και μπορούν να αποκωδικοποιηθούν, να μεταφραστούν και να ερμηνευθούν από την τεχνολογία με κατάλληλα εργαλεία όπως το S-Drive.

Τα σήματα που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον προκαλούν σε εμάς εκδηλώσεις φόβου, πόνου ή ευχαρίστησης, τα ανθρώπινα μαλλιά αντιδρούν μέσω του ανυψωτικού μυός της τρίχας που επιτρέπει στα μαλλιά να σηκώνονται ή να αποσύρονται σύμφωνα με το σήμα που λαμβάνεται. Ο σκοπός αυτής της δράσης είναι να προκαλέσει μια προστατευτική απόκριση για ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά και οι ρίζες τους κατέχουν σημαντική ποσότητα βιο-επιγενετικών πληροφοριών που σχετίζονται με την ευημερία μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενημερωτικοί βιοδείκτες.Αφού πάρουμε τέσσερις τρίχες με τον βολβό τους και τις ψηφιοποιούμε χρησιμοποιώντας τη συσκευη S-Drive, οι πληροφορίες αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης σε ένα κέντρο υπολογιστών στη Γερμανία. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφεται πλήρης αναφορά βασισμένη σε ομοιοδυναμικές και επιγενετικές πληροφορίες. Η αναφορά περιέχει διατροφικές πληροφορίες σχετικές με τη βελτιστοποίηση του θέματος. Υπογραμμίζει τις πρώτες 5 κατηγορίες που απαιτούν προσοχή με σειρά προτεραιότητας, από τον πιο επείγοντα έως τον λιγότερο σχετικό τομέα για τον οποίο μόνο μια ενέργεια μπορεί να εξεταστεί, περνώντας από τους τομείς για τους οποίους συνιστάται παρέμβαση.

 Αυτό περιλαμβάνει διατροφικές πληροφορίες, μικροβιολογικά προβλήματα και τοξίνες, καθώς και τρόφιμα και πρόσθετα που πρέπει να αποφεύγετε.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς λειτουργεί αυτό το εργαλείο, μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα του ΑΤΜ που γνωρίζουμε καλά. Όταν κάνουμε ανάληψη ή κατάθεση χρημάτων, χρειαζόμαστε κάρτα ATM. Τα μαλλιά και η ρίζα είναι σαν την κάρτα ATM ενώ το S-Drive είναι ο μετρητής. Με την απλή εισαγωγή της κάρτας στον πάγκο, δεν γίνεται τίποτα εκτός αν πρώτα πληκτρολογήσουμε έναν προσωπικό αριθμό αναγνώρισης (το PIN), που μοιάζει με το χαρακτηριστικό κύμα.

Τόσο τα μαλλιά όσο και το PIN μπορούν να αναγνωρίσουν το θέμα με μια συγκεκριμένη συχνότητα, τον αριθμό PIN. Μόλις εισαχθεί το PIN ή αφού σαρώσει τα μαλλιά στο πηνίο φάσματος του S-Drive, ο μετρητής συνδέεται στον τρέχοντα λογαριασμό του χρήστη και αποσύρει ή καταθέτει το ζητούμενο ποσό. Αυτό συμβαίνει ψηφιακά. Επίσης, Μόλις αποσταλούν οι επιγενετικές πληροφορίες στο κέντρο υπολογιστών, η αναφορά δημιουργείται με βάση το αποκωδικοποιημένο χαρακτηριστικό κύμα του ατόμου του οποίου αφαιρέθηκαν τα μαλλιά. Και οι δύο λειτουργίες διαμεσολαβούνται από την ίδια αρχή: δονητικό συντονισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ραντεβού στο 2310443672 ή στείλτε email στο mariabougoulia@hotmail.com